Beurs in beeld Trouwen doe je zo!

Afgelopen februari 2015 heeft de 5de editie van bruidsbeurs Trouwen doe je zo! plaats gevonden in het sfeervolle en veelzijdige Van Cappellenhuis   Voorgaande jaren heb ik de beurs alleen georganiseerd, dit jaar heb ik de wegens tijdsgebrek de hulp in geschakeld van Evy IJsselstein,   een weddingplanner waar ik al een aantal jaar mee samen werk.

We hebben maar liefst 23 spraakmakende ondernemers bijeen gekregen om de bruidsparen van tips en inspiratie te voorzien.

 

De gasten werden ontvangen met een mooi glas Prosecco. Of een heerlijke scroppino van Barblog!   Eenmaal binnen kon men ideeën opdoen voor nagenoeg alle facetten van een trouwdag. Met een drankje in de hand slenteren & ideeën opdoen! In een ontspannen sfeer op je gemak rond kijken en je laten inspireren, precies zoals we het voor ogen hadden.

 

Buiten was het frisjes maar de eerste zonnestralen waren een feit. Voorbij de drempel, en zelfs op het bordes, was gezorgd voor een warm ontvangst. Van (bloem)decoratie tot spectaculaire trouwauto’s en van alternatieve gastenboeken tot trouwkaartontwerpen, 3 zalen ingericht met ongekaderde presentaties, belevingsitems en proeverijen.

 

Om de bezoekers  nog extra te verrassen, deelde de Pizzabus heerlijke puntjes uit. En kon men een foto als memory maken bij SAYKAAS!!!

 

Kortom het was weer een geslaagde dag!

facebook boeiendbloemwerk pinterest boeiendbloemwerk